Monday 12 October 2009

London, az időkapu

Ahogy telik az idő ( apad a pénztárcánk ) úgy növekszik a munkakereséssel eltöltött percek száma. Azt hiszem ez természetes.
De az mennyire természetes, hogy míg szeptember 26-án fél év felszolgálói és egy év aupair tapasztalattal rendelkeztem, mára- a CV-m szerint- a vendéglátós munka 3 évre, a nanny referencia pedig 5 évre növekedett?! Zoli hirtelenjében 2 évet nyomott le eladóként egy sportboltban és lassan bekerül az önéletrajzába részmunkaidős közmunka is, csak hogy megpályázhassa az egyébként nagyon jól fizető sírásó állást.


Tudtam én, hogy Anglia a lehetőségek hazája meg satöbbi, de hogy ilyen gyorsan ekkora szakmai tapasztalat, ez döfi!





[caption id="attachment_111" align="aligncenter" width="445" caption="Babi-Fucking-Poppins"]Babi-Fucking-Poppins[/caption]





[caption id="attachment_112" align="aligncenter" width="500" caption="Ha muszáj, Zoli több éves oxigén-kivonási tapasztalattal rendelkezik"]Ha muszáj, Zoli több éves oxigén-kivonási tapasztalattal rendelkezik[/caption]

(Zoli megj: a Photoshop munka Babi műve, NEM ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!!!!! :D)

4 comments:

  1. Ő az én Barátnőm! a talpára esik Londonban is,nem a fejére, ez is döfi! mihihihi Puszik

    ReplyDelete
  2. Zoli leccccci szerezd meg a sirasoi melot, ugy szeretnek egy ilyen parbeszedbe bonyolodni valakivel: "Aham, van egy batyam, Londonban el.......siraso! :o." LOl!!!!!Mekkora!!!!!

    ReplyDelete
  3. Kisfiam, karácsonyi meglepin már nem kell az agyamat törni!!

    Puszika

    ReplyDelete
  4. Mi lesz az Anya??? ASO, LAPAT, NAGY VODOR??? :o)))))

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.