Wednesday 21 October 2009

2009.10.21 - Hello, ken áj help jú?

A fenti frázist gyakorolgatom, mondogatom magamban, illetve még azt is, hogy: Hello, ju hev pikcsörsz tu develop? Miért mondogatom ezeket magamban, kérdezhetnétek, de nem kell, mert kattintás után ott a megfejtés!

Ugyanis ma megyek első hivatalos munkanapomra a fotós üzletbe, a Snappy Snaps-be!!!!!!! IGEN, SIKERÜLT!!!! :) Hétfő délelőtt hívott fel a főnök, és közölte a jó hírt. Hát ennyi. Gondolom sejtitek, hogy majd kiugrottam a bőrömből. És Szabina is. Aki mellesleg tényleg boszorkány, de talán majd ezt Ő kifejti. Talán. :)

A másik jó hír pedig, hogy KÖLTÖZÜNK. Igen arra a környékre, Muswell Hill-be. Konkrétan Muswell Hill Broadway-re, ami ugye elég jól hangzik?? :) A fotósüzlettel szemben, 50 méternyire találtunk egy szobát egy étterem felett, amelynek a tulaja egyben a főbérlő is. Aki mellesleg török és Yasim. :) Amúgy egyelőre nagyon normális.

Itt egy kép a boltról. Ha jobbra fordultok és három kattintást mentek előre akkor láthatjátok a piros cégtáblás Jenny's éttermet a másik oldalon. Na a felett fogunk lakni november 1-től.

Nagyobb térképre váltás

Na csók mindenkinek, én mentem DOLGOZNI. :)

6 comments:

  1. YESSSSS! Kutyazsír, majd megyek hozzád mikroszálas törlőkendőt venni:) És montad nekik, hogy mennyire de hihetetlenül értesz a gépekhez és azok teszteléséhez?:)
    Kérjük a beszámolót!

    ReplyDelete
  2. A Kinai Nepkoztarsasag OSSZES SZARAT kivanom szerencseul Zoltan!!!:oDDD
    Nagy kiraly!!!! Ez a kamera meg fantasztikus, elszorakoztam vele vagy egy 20percet! Are you sure, hogy nem fognak az Indiaiak hianyozni?????:o))

    ReplyDelete
  3. a legfontosabb boltokból kettő ottan van egymás mellett: Yodafone ( hehe) és Tony&Guy. Ennyi. :) ezeknek a kis előreugró ablakos házaknak a hangulata nagyon bejön nekem. remélem, jól vagytok. Babi, gondolom, MÁR volt a Tony&Guy-ban... :)

    ReplyDelete
  4. Gratula a melóhoz! Jól dolgozd be magad, csináld ki a tulajt, írd át a cégtáblát Zoltan's photo-ra és ha elég jól megy a bizisz akkor kimegy mindenki utánatok és szépen eltartasz minket ott amíg mi kirándulunk, sétálgatunk, berugunk és meccsre járunk. :-))

    ReplyDelete
  5. Mindig ez van, ha kiteszem a lábam az országból, Csani nekiáll vedelni és kora reggel marhaságokat irogatni.

    GÁBOR, TEDD LE AZ ITALT, HÁT CSALÁDOD, GYEREKED VAN!!!!!

    ReplyDelete
  6. Cservi: a fontosabb boltok most nekünk kicsit másfélék ám :D
    - Poundland (minden egyfont, de tényleg minden és kajától a karácsonyfadíszig mindenszar van, persze sok minőségi cucc)
    - Primark (olyasmi mint a C&A, csak ez baszottolcsó de tűrhető minőségű ruhák)
    - Cafe Nero/Starbucks/Costa illetve egyéb kávézó :D

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.