Thursday 17 December 2009

2009.12.17 - Karácsony: Kezdődik!

A legfontosabbal kezdeném:

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ÉDESAPA! Igyál egy sört az egészségedre a nevemben is ott Athénban! :)
Hiányzol nagyon és nagyon szeretlek!



Tegnapelőtt nagy élményben volt részünk. Este négyesben elmentünk a Hyde parkban található Winter Wonderland-be, ami egy hatalmas karácsonyi vásár, jégpálya és vurstli egyben. Az élmény minden várakozásunkat felülmúlta, iszonyatosan hangulatos, színes-szagos karácsonyi hepajban vettünk részt. :) Beteszek egy fotót kedvcsinálónak, a többi képet (rengeteget fotóztam) majd egy galériába feltöltöm.





[caption id="attachment_278" align="aligncenter" width="600" caption="Winter Wonderland Hyde park"]Winter Wonderland Hyde park[/caption]




A végső célunk az volt, hogy korcsolyázunk egyet, ami végül a koripálya kis mérete és zsúfoltsága, valamint az egy órás jegy ára miatt -Babika legnagyobb bánatára, nagyon elkeseredett szegény- sztornóznunk kellett. Nade majd az Alexandra Palace-ban kárpótoljuk hamarosan!



Viszont felültünk egy kicsi de annál mókásabb hullámvasútra (a rajta készített célfotót lentebb láthatjátok, a minőségért elnézést, csak jó magyarként nem vásároltam meg mocsokdrágán a célfotót, hanem inkább lefotóztam a monitort amin láthatóak voltunk), kolbászoztunk meg forraltboroztunk és nagyon jól éreztük magunkat. Este 10 körül indultunk haza, és még az Oxford streeten sétáltunk és fotózkodtunk egy kicsit.



[caption id="attachment_279" align="aligncenter" width="600" caption="A hullámvasút legjobb részén készített célfotó. Kattintsatok és nagyban megnyílik!"]A hullámvasút legjobb részén készített célfotó. Kattintsatok és nagyban megnyílik![/caption]


Tegnap pedig itt is leesett a hó, bár rögtön eltűnt az utána érkező esőnek köszönhetően. De én bizakodom!



Ma pedig nagy nap lesz, ma megyünk először moziba itt kinn, mégpedig James Cameron bácsi legújabb fantasztikus őrületét, az Avatar-t nézzük meg, méghozzá 3D-ben. Nekem ez lesz az első 3D-s mozis élményem, úgyhogy meglehetősen várom az este 8-at. :)



Kellemes Karácsonyi készülődést kívánunk Nektek, mert nálunk már megkezdődött, Babika feldíszítette a szobát. :)

4 comments:

  1. Kerek meg kepeket!!! Na meg a feldiszitett uj lakasrol is!!!!
    Az Avatar-rol meg irj legyszi beszamolot, mert mi is megyunk jovoheten valamikor megnezni.
    Sok csok!
    Kellemes Kari-i keszulodest! (En iden eloszor megprobalkozom Anya karacsonyi sutijeivel, igaz mar elore latom magam szentsegelni a ketszer kettes minikonyhaban a villanysutovel, ja es mind ezt 32fok melegben, ahhhh kisse izgulok! Ja es mar a halakat is megvettuk a karacsonyi halaszlehez!! Bezony am! Vettunk (ezt figyeld!) "leather jacket-et" es "flat head-et" APROHALNAK, a levesbe meg harom hatalmas szelet "swordfisht", tudod kardhal Lol, ami ott csungott a "van aki forron szereti-ben Jerry III. Osgood E. Fieldingnek a jachtjan!!!!:oDDDDD Wahahaha Egyszoval kivancsian varom a vegeredmenyt halaszle teren, erdekes lesz az tuti!!!
    Na jo sok csok!!!!
    Hugod/Uzsi/Uzsonna/

    ReplyDelete
  2. HULLÁMVASÚT-on Te! Sikerült Babinak ismét rávennie? Egy hős vagy!!!!!!!!!!! Amúgy én is várom a további fotókat.

    U.i.: Mit szólsz Uzsihoz? Gondolom már Ti is tudjátok, hogy sikerült a felvételije!!!!!!!

    sok-sok pusza: Anya

    ReplyDelete
  3. Jönnek a képek jönnek jönnek, csak semmi időm nincs feltölteni, tudjátok: ajádnék HEGYSÉGEKET kell vásároljak karira! :)))))

    Anya: a hullámvasút mindig is a kedvencem volt, én csak azokat a monoton forgó-pörgő, gyomorforgató szarságoktól kapok hányingert! :)

    Uzsinak már gratuláltam, fantasztiuks, őrültszuper, mindenkinek elújságoltam, még a főnököm is gratulál Neki! :)

    ReplyDelete
  4. Koszi MINDENKINEK, meg a fonoknek is!!!!:oD

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.