Tuesday 9 August 2011

2011.08.09 - ...nem osztogatnak hanem fosztogatnak...

Csak azert irok, hogy megjobban megnyugtassam az aggodokat: a fosztogatasok, gyujtogatasok elkerultek minket, a korulottunk levo keruleteket erintettek a zavargasok. Szerencsere sem Crouch End, sem Muswell Hill nem tul frekventalt hely, nincsenek olyan uzletek amiket a sutyerakok szetrabolnak, persze meg barmi elofordulhat. A lenyeg, hogy a kornyekunkon nyugalom van, de a szomszedos keruletekben mar tortentek durvasagok.

Wood Green pl., ahol az egesz eljezdodott itt van a szomszedban (Istvannal oda mentunk henteshez ev elejen), azt a foutcat rendesen leamortizalta a csocselek. Tottenham mar messzebb van joval. Onnan indult az egesz par napja.

Tegnap a hirek mar Camden town-rol is beszamoltak, de egyelore meg nem sulyos ott a szitu. A durvulasok tegbap ejszaka inkabb del londonban tortentek.

A lenyeg: ne aggodjatok,  nincs itt kozvetlen veszely, vigyazunk magunkra!

 

U.i.: inkább csodaljátok az új fejlécképunket, amit a hétvégén készítettunk csak Nektek, ezuttal rendhagyó módon a Pier másik oldaláról! :)

5 comments:

  1. Jancsi és Juliska9 August 2011 at 04:43

    Tudtok ti vigyázni magatokra, szóval no para.
    Viszont az oldal napok óta félig töltődik be, így a fejléc nuku.

    ReplyDelete
  2. Félig??????
    Milyen bongészon? Nálam Chrome-mal semmi gond.
    Screenshot-ot please!

    ReplyDelete
  3. Orulok, hogy irtal Zotya, mert aggodunk!! De most mar nem!:o)
    Az uj kep meg mar nagyon kellett igy majdnem? ket? ev utan....igaz a Piert alig ismertem fel, igy a masik oldalrol!!!:OD

    Csooook Nektek es vigyi Magatokra, ok!?!?!?!?!?

    ReplyDelete
  4. Igen igen, de megjegyezném, hogy nem 2 év, hanem csak 1.5, mert az elozo fotót 2010 februárjában csináltuk amikor eloszor voltunk Brightonban :)

    ReplyDelete
  5. Zotya az új fejléc nálunk egyáltalán nem jelenik meg!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.