Wednesday 3 February 2010

2010.02.03 - Mi történik, ha végleg el-CUKISODIK a világ?

Humoros/fárasztó bejegyzés következik, és természetesen nem mi találtuk ki az alábbi sorokat, de pár részén sírva röhögtünk. Szóval mi történik, ha a CUKISÁG már az élet minden területén masszívan megtalálható lesz, pl. az oktatásban is?

"Irodalom:

Petcsi Sancsi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dalcsi, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.

Fizika:

A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.

Csillagászat:

A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakaiégcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll."

1 comment:

  1. EZT MOST NEM MONCSI KOMCSI!?!?!?!?!?!?!?
    Szet rohogcsiztem en is az agycsimat ezen a kurcsi jo szovcsin!!!
    Beszarcsizas!

    Na jo most mencsiznem kell, mert este dolcsizom!

    Pusssszcsizlak Titeket!

    Uzscsi

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.