Monday 23 November 2009

2009.11.23 - Szarazidő

Szia mindenkinek!

Egy ideje nem írtunk, és most is csak egy rövidet tudok írni, mert lassan lejár az ebészünetem és mennem kell vissza melóba.

Itt kéremszépen olyan szar az idő napok óta, hogy ihajj. Menetrendszerűen esik majdnem minden nap. A nap ugyan ki szokott sütni, de csak pár órára. Utána általában ha nem egyből jön az eső, akkor egy kis hideg szelecske csiklandozza meg az orrunkat, de ilyenkor általában 100%-ra várható egy kiadós eső.

Ma dél körül olyan felhőszakadás volt, amilyet itt még nem éltünk át. Tegnap délelőtt pedig igencsak eláztunk Babival, mert úgy gondoltuk, hogy nem fog esni amíg elmegyünk Lacosék lakását megmutatni nekem. Hát tévedtünk.

Szóval mostanság ez van itt. Mikor megérkeztünk szeptember végén, hetekig egy csepp sem esett, de most kapunk vizet bőven.

Amúgy jól vagyunk, minden faja, várjuk már Lacost és Livit nagyon (gy.k.: Babi Öcsikéje és az Ő barátnője most vasárnap érkeznek ide, hasonló célokkal mint a mienk volt).

Hát egyelőre ennyi van, amúgy minden fasza, jól vagyunk, én várom már a jövő hétfőn esedékes első TELJES FIZETÉSEM, amit elvileg csekken fogok megkapni, de mivel az utalás ideje kb. 4-5 nap, így megfogom kérni Peter-t, hogy ha lehet mellőzzünk ezt a csekk dolgot és egyből adjon utalási megbízást a bankjának, ne kelljen már majd egy hetet várni a pénzre.

Babi pedig állásinterjúra megy szerdán egy családhoz, ahol Januártól keresnek béjbiszittert (vagy Nanny-t vagy Aupair-t, a tököm se tudja már, hogy melyiket a sokból :D).

Ha felveszik akkor hurrá, mert kevesebb napot kell dolgoznia ugyan ezért a pénzért mint amit most kap, tehát több szabadidő vagy egyéb másodállás végzése várható.

Ma este fotós tali az Oxford street-en az idekinn ragadt magyar fotós-imitátorokkal. Közülük csak Gábort ismerem. Minden esetre jót fog tenni egy kis sörözés, régen voltam már "csávós" kimozduláson. :)

Puszilunk mindenkit, aztán lassan szeretnénk látni a 2010-es beosztást, hogy kiket mikor láthatunk vendégül!

A póker meg azért jó, mert az egy szép barna játék!!!! :D

P.s.: A fotósblogomat pedig ugye nézitek? Szokok ám oda is fotókat feltölteni, jópár képen Babika is látható, csak azért írom. Itt a jobb oldalon megtaláljátok a blog címét ----------->

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.