Wednesday 30 June 2010

2010.06.29 - Foci foci fociiii

Nézzük kéremszépen keményen a vb-t immár, ráadásul a csajokkal együtt!!!


Már korábban is meglestem az angol meccseket, de csak a hangulat miatt voltam rájuk kiváncsi, viszont az angol válogatott orrát a németek a siralmasan szánalmas játékuk után ugye rendesen kifújták, így másnak kell most szurkolni. A hollandok szoktak lenni a befutóm, így most is nekik szorítok.


Gondolom nem kell ecsetelni, hogy a foci hangulat itt hatványozottan nagyobb mint otthon. gyakorlatilag minden sarki pub-ban több TV-t is üzemeltetnek, a nagyobbakban pedig a kivetítő is alap. Persze sokan is vannak, a kocsmák a nagyobb tétmeccsek alatt rendesen tele vannak.


Ma a church pubban néztük meg Babival és Katával a Spanyol-Portugált. Alant láthatók a képek. Durva hangulat volt, tele volt a pub spanyolokkal (és néhány portugállal is). A csajok közben benyomtak egy vaniliafagyis csokis tortát is. :)





[caption id="attachment_653" align="aligncenter" width="600" caption="Spanyol - Portugál a church pubban"][/caption]

[caption id="attachment_653" align="aligncenter" width="600" caption="Spanyol - Portugál a church pubban"][/caption]

[caption id="attachment_653" align="aligncenter" width="600" caption="Örülnek"][/caption]

[caption id="attachment_654" align="aligncenter" width="600" caption="Nagyon örülnek"][/caption]

Egyéb hírek:

Költözünk! Most már úgy tűnik tényleg megyünk egy helyes kis 4 szobás-2 fürdőszobás-nappalis lakásba a srácokkal. Júli 11 vagy 12-én költözünk innen 15 percnyire északra egy csendes kis utcába a Pembroke és az Alma(!) road sarkára.


A ház amúgy nem az az igazi viktoriánus angol sorház, újabb építésü, külsőre semmiféle romantikus érzelmet nem vált ki, de a lakás viszont tűrhető. Lesz egy kis apró előkertünk is, igaz nem olan nagy hátsó kert mint amire vágytunk, de most ez sikerült. Képek és videó a költzés után.


Babikám jól van, bár az üzletben mostanság nagyon meleg van, nincs légmozgás, ezért elég fárasztó és kimerítő napjai vannak, akárcsak Katának.


Csütörtökön pedig kezdek az új munkahelyen. Várom már nagyon, holnap még egy utolsó hétköznapos munka a Snappy-ben, aztán még vasárnap és jövő hét szombaton megyek kisegítem Petert egy-egy napra és jóccakát, ennyi volt a labor-asszisztensi karrierem. :)


Szombaton ha jó lesz az idő elugrunk Brightonba tengerpartozni, de egyelőre nem jósolnak túl jó időt. Meglássuk.


És Ti? Jól vagytok?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.