Sunday 11 September 2011

2011.09.11 - Pár szóban az uj melóról

Túl vagyok az elso munkahetemen a Net-A-Porternél. Minden fasza, kulonosebb drámai fordulatok nélkul telt el a hét. A munka kb. ugyan az mint amit a Double Take-nél csináltam, csak itt emberek helyett tárgyakról készult fotókat retusálok. Kabátok, táskák, cipok, kiegészítok, persze mind valami neves divatcég termékei. A munkahely még mindig lenyugozo, borzasztóan jól néz ki, hatalmas az iroda. A kollegák pedig jófejek, fiatal fiúk-lányok. Az egyik kolleganom a double take-tol jott  át ide velem egyutt, de nem voltunk nagy spanok ott sem, így itt is csak koszonunk egymásnak. Viszont az egyik  DoubleTake-es csoportvezetonk már a sokadik interjuján van túl itt a cégnél, és van rá esély, hogy O lesz itt is a csoportvezetom :) Mókás szitu, de ez van amikor 40 retusor az utcára kerul :)

Az utazás is frankó, találtam egy igen rovid utat, igaz 1 busszal és 2 metróval kell menni, de így is csak kb. 45-50 perc az ut. Csak sajnos drágább is. Autóval meg nem tudok menni, mert a hulye bevásárlócenter, ahol az iroda van, nem ad az ott dolgozóknak ingyen parkolási lehetoséget (vmi kedvezmény van, de azzal max. kitorolhetem, mocsokdrága lenne még ugy is napi 8 órás parkolás).

Az ido itt már osziesre fordult, de a hétvége pl. teljesen jó, napos, meleg most. Néha esik egy kicsit, de azatán kisut megint. De a hét elején a hálószobában konkrétan fáztunk, olyan zima volt kinn. Tegnap pókerezés volt Fuze barátunk  új lakásában. 5 font plusszal jottem haza, jó kis este volt :) Képek a kattintás után.



[caption id="attachment_1494" align="aligncenter" width="600" caption="Petya és Tomi"][/caption]

 

[caption id="attachment_1495" align="aligncenter" width="600" caption="Fuze a háttérben (én a bal szélen)"][/caption]

 

[caption id="attachment_1496" align="aligncenter" width="350" caption="A szokásos..."][/caption]

 

[caption id="attachment_1497" align="aligncenter" width="600" caption="Ordogpeti már nem szomjas, de mázlija volt :)"][/caption]

1 comment:

  1. Hát igy ki lehet birni Londont, mi meg csak aszalódunk Balatonon tovább!Lehet hogy csak októberben megyünk haza.Csók Apa

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.