Monday 7 March 2011

2011.03.07 - Porgos napok jonnek

Hejj mindenki!


Mar csak 26-ot kell aludni es megerkezik Anya es Apa, elso latogatasuk alkalmabol. Nem kell reszleteznem mennyire varjuk oket, lesz vidamsag es csavargas rendesen.


5 napos munkahét kezdodik nekem, most penteken is dolgozom, elcsereltem a jovo het hetfore, mert Cila anyu es Livi anyukaja jonnek most szombaton par napra es biztos csavargunk majd veluk is.


Majusban pedig erkezik Lui bacsi, aki csak egy hosszu 7veget fog itt tolteni, de erzesem szerint az is jo lesz.
Lui, hozzal gumicsonakot es loszerszamot! :)


A majusi amszterdami kiruccanast is elkezdjuk ma szervezni, megyunk egy hosszu 7vegere Babival. Babikanak amugy remelhetoleg a heten allasinterjuja lesz, egy fogorvosi rendelotol hivtak vissza, szajsebesz professzort keresnek :)
Na vicc nelkul, tenyleg onnan hivtak, csak meg nincs fix idopont az interjura, ma derul ki.


Itt sut a nap ezerrel, de kurva hideg van, pedig mar volt tavaszi kabatos ido is. Remeljui apr 1-re tenyleg megjon a tavasz.


Puszika mindenkinek!

2 comments:

  1. Azta de be vagytok tablazva!! Igazsag szerint en is gondoltam ra, hogy atugrom egy hosszu hetvegere, de mivel, hogy ennyire 'busy-k' lesztek az elkovetkezendo hetekben,
    majd akkor maskor! :oD

    csooook! Ja es drukkolok Dr.Szilagyinak hogy osszejojjon a melo!!

    ReplyDelete
  2. Mi is várjuk már a találkozást és megrendeltük a jó időt is! Bevállaljuk a földön alvást, ha Uzsi mégis meggondolná magát arra a hétvégére !!! Ja, és szoritunk Babi !!!!

    Puszi

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.